YHTEYSTIEDOT

TEKOÄLYKUMPPANIT tuovat uusia tuulia palkka- ja taloushallintoon!

Me teemme palveluita teille, jotta arjen rutiinit sujuvat tehokkaasti ja aikaa jää asiantuntijatehtäviin.

w

Arjen innovaattori

Selvitämme ja ratkaisemme erityisesti palkka- ja taloushallinnon prosessien haasteita. Teemme ratkaisuja, jotka näemme aidosti tuottavan arvoa asiakkaan toimintaan.

Ketterä toimija

Lähdemme liikkeelle nopeasti ideoiden ja testaten. Kokeilevalla toimintakulttuurilla saamme nopeasti tuloksia, asiakas pääsee käyttämään ratkaisua ja tarkentamaan tarpeitaan.
Z

Mutkaton kumppani

Haluamme tehdä liiketoimintaa, josta kumpikin osapuoli hyötyy. Haluamme olla reiluja, ja jos et ole tyytyväinen toimintaamme tai tekemäämme ratkaisuun, saat rahat takaisin.
Olisiko teidän rutiineissa tehostettavaa? Ota yhteyttä ja löydetään yhdessä ratkaisu teidän arkipäivien haasteisiin.

tylsien töiden sankarit

 

Tekoälykumppaneiden tarina sai alkunsa, kun Leos2gon Marjut ja Heidi törmäsivät toistuvasti talous- ja palkkahallinnon projekteissa toiminnan kehittämisen hitauteen ja työkalujen puutteeseen. Asiantuntijoiden aikaa kuluu edelleen paljon tallennustyöhön ja manuaalisiin tarkistuksiin. Toiminnan kehittäminen jää arkipäiväisten rutiinien jalkoihin. Leos2go tarttui ajatukseen tehostaa niin kunta- kuin yksityissektorin prosesseja ja Tekoälykumppani sai alkunsa.

Tekoälykumppaneiden missiona on ratkaista talous- ja palkkahallinnon arkipäiväisiä, työllistäviä ja rutiininomaisia toimintoja tekoälyn ja automaation avulla tehden asiantuntijoiden työpäivistä tehokkaampia, hauskempia ja luovempia.

Tekoälykumppanissa yhdistyy palkka- ja taloushallinnon prosessiosaaminen, pilvipalvelu- ja tekoälykehittämisen tietotaito.

Heidi Kaikkonen

Heidi Kaikkonen

Palvelujohtaja, markkinointi

heidi.kaikkonen@leos2go.com
puh. 040 826 8353
Marjut Sibenberg

Marjut Sibenberg

Liiketoimintajohtaja, myynti

Marcel Boon

Marcel Boon

Teknologiajohtaja

marcel.boon@leos2go.com
puh. 0400 914 758

Tehdään yhdessä tulevaisuus
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ!

Saadaksenne lisätietoja palveluistamme ja alan asiantuntemuksestamme tai haluatte, että asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, täytä alla oleva lomake tai soita.

12 + 4 =