TYLSIEN TÖIDEN SANKARI

ensio tuo älykkään materiaalin käsittelyn palkkahallintoon

Ensio käsittelee saapuvat palkkamateriaalit valmiiksi palkkajärjestelmään sisäänluettavaan muotoon.

Ensioi on palkkahallinnon tehokas monitoimimies, joka käsittelee saapuvan materiaalin nopeasti, tehokkaasti ja tietenkin sähköisesti. Ensio saa erilaiset materiaalit järjestykseen, kuten verokortit, ay-valtakirjat, tuntilaput tai työsopimukset. Materiaali voi tulla Ensiolle kuvina, pdfinä, word-tiedostoina tai vaikka excelinä, ja Ensio taikoo materiaalista palkkajärjestelmän sisäänlukua varten sopivan aineiston.

Ensio palkkahallinnon tekoäly

ENSION HYÖDYT

1. Ensio säästää palkkahallinnon työaikaa 

Ensio käsittelee palkkahallinnon moninaiset materiaalit, kuten työsopimukset, verokortit, ay-valtakirjat tai vaikkapa tuntilomakkeet. Materiaali voi olla kuvia, pdfiä tai muita tiedostotyyppejä, jotka Ensio analysoi esimerkiksi kuvantunnistusta hyödyntämällä. Ensio kerää kustakin materiaalista sisäänlukua varten oleelliset tiedot. Ensio osaa tehdä myös päättelyitä dataan perustuen. Kun tiedot on tunnistettu Ensio kokoaa niistä sisäänlukuaineiston, joka yleensä on csv tai muu tiedostomuoto. Ensio pystyy toimittamaan tiedot rajapintaan, jos palkkajärjestelmässä tällainen on käytössä.

2. Eroon paperista

Myös palkkahallinnossa on mahdollista päästä eroon paperista kokonaan. Ensio vastaanottaa materiaalin sähköpostilla tai vaihtoehtoisesti  hakee tavaran asiakkaan verkkolevyltä tai vaikkapa Teams-kansiosta. Kun asiakas tai palkansaaja toimittaa tiedot sähköisenä Ensiolle, jää palkanlaskijalta väliin kirjekuorten availu ja paperien lajittelu. Etätyö sujuu paremmin, kun ei tarvitse olla huolissaan toimistolle ajautuneista papereista. 

3. Palkansaajille nopeampaa palvelua 

Kun palkansaaja tai asiakas voi toimittaa palkkamateriaalin yhtä kanavaa käyttäen on se tehokasta, mutta myös asiakas saa materiaalinsa nopeasti käsiteltyä palkkoihin. Palvelu nopeutuu ja suoraviivaistuu.

Miten ensio toimii?

Kuvantunnistus, tekoäly ja integraatiot tuo helpotusta palkkahallinnon arkeen. Miten Ension kanssa työskentely toimii käytännössä?

1. Ensio vastaanottaa dokumentit sähköisesti

Ensio voi vastaanottaa materiaalit sähköpostitse, verkkolevylle tai vaikkapa teamsin kansioon. Toimintatavaksi valitaan se, mikä tukee teidän prosesseja parhaiten. Materiaaleja ei tarvitse erotella tyyppien mukaan. Helpointa on, että asiakas tai palkansaaja toimittaa tiedot suoraan sähköisesti Ensiolle niin palkanlaskenta välttyy turhilta skannausvaiheilta.

2. Ensio tulkitsee materiaalin

Ensio käyttää esimerkiksi kuvantunnistusta materiaalin tulkintaan. Tekoälyä hyödynnetään prosesseissa, jossa aineistosta pitää tehdä tekstintunnistamisen lisäksi päättelyä.

3. Sisäänlukutiedosto muodostuu

Jokaisesta materiaalityypistä luodaan siirtotiedosto palkka-järjestelmän sisäänlukua varten. Sisäänluku tehdään palkkajärjestelmän vaatimusten mukaisesti.

y

4. Ilmoitus palkkahallintoon uudesta siirtotiedostosta

Palkanlaskenta saa notifikaation jokaisesta muodostetusta aineistosta sähköpostiin.

Ensio palkkahallinnon tekoäly

tulossa uutta!

Ensio saa käyttöliittymän keväällä 2021. Käyttöliittymässä näkyy kaikki Ension käsittelyyn saapuneet materiaalit dokumenttityypeittäin. Materiaalit voi hyväksyä käyttöliittymästä ja täydentää mahdollisesti puuttuvat tiedot käsin. Myöskin siirtotiedostot voi luoda nappia painamalla käyttöliittymästä. Näin hallitset palkkahallintoon saapuvia dokumentteja yhdestä paikasta keskitetysti. Tämä antaa palkkahallinnossa mahdollisuuden helpommin keskittää tehtäviä yli kustannuspaikkarajojen, maksuryhmien ja muiden keinotekoisten jakojen. 

toiminnallisuudet

Ensio helpottaa palkkahallinnon arkea ja materiaalien käsittelyä.

b

Eri dokumenttityyppien tulkinta kuvantunnistusta hyödyntämällä

Sisäänlukutiedoston muodostus

TULOSSA: Käyttöliittymä dokumenttien hyväksyntään ja täydentämiseen

Kiinnostuitko
Ensiosta?

Olisiko Ensio juuri se oikea täydennys teidän palkkahallinnon tiimiin? Emme tuhlaa aikaasi turhaan, jopa 15 minuuttia aikaasi riittää palvelun läpikäyntiin. Laita yhteydenottopyyntö tapaamisaikatoiveellasi niin laitamme Teams-kutsun tulemaan! 

9 + 9 =