ohjelmistopalvelut palkka- ja taloushallintoon

AILIKKI

Taloushallinnon tekoälyratkaisu

Ailikki on taloushallinnon tehonainen, jonka mielekkäimpiä työtehtäviä on ostolaskujen tiliöinti! Ailikki tiliöi laskuja nurisematta, sitä vauhtia kun laskuja järjestelmään saapuu. Ailikki taitaa yrityksen tilit ja kustannuspaikat, huomioi alvit ja muut laskulla tulevat tiedot. Ailikki kehittää osaamistaan ja oppii omista virheistään jatkuvasti. 

Tekoälykumppani palkka- ja taloushallintoon
Ensio palkkahallinnon tekoälykumppani

ENSIO

Palkkahallinnon tekoälyratkaisu

Ensio on palkkahallinnon tehokas monitoimimies, joka käsittelee palkkahallintoon saapuvan materiaalin nopeasti, tehokkaasti ja tietenkin sähköisesti. Ensio saa erilaiset materiaalit järjestykseen, kuten verokortit, ay-valtakirjat, tuntilaput tai työsopimukset. Materiaali voi tulla Ensiolle kuvina, pdfinä, word-tiedostoina tai vaikka excelinä, ja Ensio taikoo materiaalista palkkajärjestelmän sisäänlukua varten sopivan aineiston.

POWERBI

Ratkaisu tiedolla johtamiseen

PowerBi-ratkaisun avulla yrityksenne pääsee nopeasti liikkeelle raportoinnin kehittämisessä ja mittareiden määrittämisessä. Raportoinnin ei tarvitse olla kankeaa ja raskasta vaan lähdemme liikkeelle nopeasti ja kokeillen, jotta saatte ensimmäisen toimivan version käyttöönne ja pääsette määrittelemään raportointitarpeita käytön aikana.

PowerBI raportointi

Tehdään yhdessä tulevaisuus
JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ!

Saadaksenne lisätietoja palveluistamme ja alan asiantuntemuksestamme tai haluatte, että asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, täytä alla oleva lomake tai soita.