Lisää automaatiota palkkahallintoon

Tekoälykumppani palkka- ja taloushallintoon

JOPA 70% PALKKAHALLINNON TYÖAJASTA KULUU SAAPUVAN MATERIAALIN VASTAANOTTOON JA KÄSITTELYYN!

Yleensä tallentaminen koetaan yksitoikkoiseksi, tylsäksi ja turhaa aikaa vieväksi työvaiheeksi. Tallennustyö on myös erittäin virhealtista, kun tietoja kopioidaan lähteestä toiseen manuaalisesti. Lisäksi saapuva materiaali tulee käsitellä ripeästi, jotta aineisto ennättää mukaan tulevaan palkka-ajoon. Tämä saattaa aiheuttaa stressiä ja piikin työkuormassa viikkoa ennen palkanmaksupäivää. 

Palkkamateriaalin vastaanotto on mahdollista lähes kaikilta osin automatisoida oli saapuva materiaali sitten pdf:iä, paperia, kuvia, excel-tiedosto tai muu vastaava. Olisiko jo aika automatisoida myös teidän palkkahallintoon saapuva materiaali?

Palkkahallinnon tallennettavat materiaalit

Verokortit

Muutosverokortit ja uusien palkansaajien verokortit toimitetaan edelleen pääsääntöisesti PDF:inä tai paperilla palkanlaskentaan. Suomalaiset laskettavat 2,6 miljoonaa muutosverokorttia keskimäärin vuodessa, eli jokainen palkansaaja päivittää veroprosenttiaan vähintään kerran vuodessa. 

@

Ulosotto

Palkanlaskentaan ilmoitetaan ulosottotiedot, jotta palkasta voidaan pidättää suoraan ulosottoon menevä osuus. Yleensä tiedot saapuvat palkkahallintoon paperilla.

Z

Ammattiliittojen jäsenmaksuvaltakirjat

Työntekijä voi halutessaan pyytää palkanlaskentaa tilittämään ammattiliitoille jäsenmaksun automaattisesti palkasta. Valtakirjat tulevat usein pdf:inä, kuvina tai postilla palkanlaskijan pöydälle, josta hän vie tiedot käsin järjestelmään.

i

Muut materiaalit

Liikkuuko teillä tuntilappuja, luontaisetuja raportilla, sairaslomatodistuksia, bonuksia, luottamustoimen palkkioita tai muuta vastaavaa vielä paperilla tai PDF:inä, joista haluaisitte eroon? 

Mitä automaatisoitavaa teidän
palkkaprosessista löytyy?

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi! 

6 + 7 =